25 Şubat 2009 Çarşamba

Lida DAI DAI Hua Jiao Nang SEO yarismasi

Lida DAI DAI Hua Jiao Nang SEO yarışması

Bir varmış beş yokmuş..
Evvel zaman önce kalbur saman içinde..
Etrafı nehirle çevrilmiş bir ormanda şirin mi şirin çok iyi kalpli Lida isminde bir DAI varmış.
Lida DAI’yı her sabah güvercinler uyandırırmış.Lida DAI her sabah kalktığında ilk işi Jiao Nang nehrine gitmek ve yüzünü yıkamakmış.Lida DAI bunu hiç bıkmadan her gün yaparmış.Evinden nehire yaklaşık 5 kilometre mesafe varmış.Elini yüzünü yıkadıktan sonra evine dönen Lida DAI, evde bir güzel kahvaltı ettikten sonra balıkçı SEO eşyalarını alıp Jiao Nang nehrine doğru yol alırmış.Bu sırada güvercinleriyle çok sevdiği dostu Hua Amca’ya haber salarmış.Güvercinler Hua Amca’nın evine gidip Lida DAI Jiao Nang nehrinde seni bekliyor dermiş.Hua Amca’da hemen hazırlanıp balıkçı seo eşyalarını alıp Jiao Nang nehrine doğru yol alırmış.
Lida DAI ve Hua Amca kayığın yanında buluşmuşlar. O gün Jiao Nang nehri çok güzelmiş.Balıkların çokluğu balık seo yarışmasının zevkli geçeceği belli ediyormuş.Lida DAI ve Hua Amca kayığa binmiş ve Jiao Nang nehrine açılarak balık seo yarışmasına başlamışlar.Seo yarışması sırasında sırayla Lida DAI ve Hua Amca kürek çekerek olta atarlarmış.Güneşin batışına doğru Jiao Nang nehrinin kıyısına doğru yanaşırlarmış.Hava kararmadan evlerinde olurlarmış.Lida dai ve hua amca tuttuğu balıkları bir yandan pişirirken bir yandanda güvercinlere kedilere aslanlara ormanda kendilerine yardımcı olan hayvanlara verirlermiş..
Yorucu bir seo yarışmasının ardından balıklar afiyetle yenmiş :)
Hua amca’nın evine gitmesi için ona yolda aslanlar eşlik etmiş..
Böylece bir “Lida DAI DAI Hua Jiao Nang SEO yarışması” masalınıda bitirmiş olduk… :) :)

3 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Parça Kontör 100lük 250lik gibi hazır kartları alamıyan kişilere daha düşük oranda kontör satışlarının yapıldığı sistemlerdir. Her operatör kullanıcılarına hatları üzerinden belli miktarda kontör transfer hakkı sağlar. Bu sağlanan transfer limitleri ilede parça kontör satışları gerçekleştirebilirsiniz. Yani Parça kontör satıcıları esasında kendi hatlarındaki kontörleri operatörlerin sunduğu bu hizmetler üzerinden parça parça satarlar. Bu hizmette belirli bir sınır olduğu içinde Parça kontörcülerin ellerinde yüzlerce hatta binlerce hatları vardır.

    YanıtlaSil
  3. bilindiği üzere ülkemizde peynir ekmek gibi harcanan iletişim sektörünün gözbebeği parça kontör sektörü hızla gelişmektedir. Durumun farkında olan operatörler her geçen gün parça tl fiyatlarını artırarak, hatlı kartları daha ucuza indirmektedir.

    YanıtlaSil